In onze oogartsenpraktijk werkt een team van oogartsen. 

U kan bij ons terecht voor een heel gamma aan oogheelkundige behandelingen. Tevens werken wij samen in nauw overleg met elkaar om u, als patiënt, een zo optimaal mogelijke medische behandeling en permanentie te bieden.

Dr. S. Verstraeten

Dr. Verstraeten studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Zij specialiseerde als oogarts in het UZ Leuven en bracht ook een specialisatiejaar door in het Oogziekenhuis in Rotterdam, Nederland. In 2009 behaalde ze het ICO diploma (International Council of Ophthalmology).

Dr. Verstraeten is gespecialiseerd in cataractchirurgie en medische retina. Hiervoor volgde zij in 2011 een fellowship cataractchirurgie in het Oogziekenhuis in Rotterdam en werkte ze van 2011 tot 2012 als consulent cataractchirurgie op de dienst oogziekten van het UZ Leuven. Van 2011 tot 2012 deed ze een fellowship medische retina op de dienst medische retina van het UZ Leuven.Dr. A. Gillis

Dr. Gillis studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Zij specialiseerde als oogarts in het UZ Leuven, het AZ Middelheim en bracht ook een specialisatiejaar door in het Mayday Hospital in London, Engeland. In 2007 jaar behaalde zij het diploma van de European Board of Ophthalmology

Dr. Gillis is gespecialiseerd in cataractchirurgie, oculoplastische chirurgie en medische retina. Hiervoor volgde zij in 2009 een fellowship oculoplastische chirurgie in het Oogziekenhuis in Rotterdam en verruimde ze haar kennis en ervaring in 2010, op de dienst medische retina van het Addenbrooke’s Hospital in Cambridge, Engeland.

Dr. L. Delaere

Dr. Delaere studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Zij specialiseerde als oogarts in het UZ Leuven en bracht ook een specialisatiejaar door in het Oogziekenhuis in Rotterdam, Nederland.In 2010 behaalde ze het ICO diploma (International Council of Ophthalmology).

Dr. Delaere is gespecialiseerd in cataractchirurgie, medische retina en laserchirurgie. In 2011 startte ze haar carriëre in Kortrijk. In 2012 en 2013 volgde ze een observerschip in Melbourne. Sinds juli 2014 werkt ze in Kessel-Lo. 

Liese Crabbé

Onze sympathieke medewerkster zorgt voor een vriendelijk onthaal en leidt alles in goede banen.

In 2008 behaalde ze haar diploma als bachelor in de verpleegkunde. Daarna was ze werkzaam in het UZ Leuven als verpleegkundige, onder andere in het operatiekwartier van de dienst oogziekten. In maart 2015 vervoegde ze ons team.